'

POŽURITE I PRONAĐITE SVOG PRVAŠIĆA! U petak uz DD izlazi i godišnjak 'Moj prvi dan u školi'

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Besplatno izdanje Dubrovačkog dnevnika izlazi svaki petak na prodajnim mjestima, a uz njega ovog petka, 20. rujna, i godišnjak 'Moj prvi dan u školi'. 

Riječ je o projektu kojeg treću godinu zaredom provodi Dubrovački dnevnik, u sklopu kojeg smo i ove godine u prvom tjednu nastave posjetili prve razrede osnovnih škola, od Grada, preko Župe i Konavala, do Primorja i Stona i fotografirali skupne fotografije učenika prvih razreda. 

Ovom prilikom zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u ovom projektu. Zahvaljujemo na suradnji i svesrdnoj pomoći njihovih roditelja i svih djelatnika škola, posebno ravnatelja i nastavnika bez kojih ovaj projekt ne bi bio moguć. Zahvaljujemo i sponzorima koji su podržali projekt, a najviše zahvaljujemo našim 'prvašićima' koji su spremno pozirali pred objektivima fotoreportera.

Oni su nam i ove godine, baš kao i prethodnih, poklonili svoje osmijehe, a mi njima poklanjamo ovu trajnu uspomenu na njihov početak osnovnoškolskog obrazovanja koje je baš uvijek puno više od toga! Doba je to novih životnih saznanja, razvoja, novih prijateljstava i uopće jednog životnog perioda kojeg će se zauvijek s osmijehom sjećati.

Dubrovački dnevnik njima, ali i njihovim nastavnicima, roditeljima, obiteljima, rodbini i prijateljima poklanja ove stranice za uspomenu na važan životni korak, počašćeni što smo i mi, putem ovog vrijednog projekta, imali priliku biti malim dijelom tako važnog mozaika u njihovim životima. 

Svoje besplatne primjerke uzmite u butigama DB KANTUN (Brbora), Studenac, Konzum, Tommy i Tisak trafikama.

 

Popularni Članci