PO PRVI PUT U DUBROVNIKU! Stigla nam je Splendida, jedan od najvećih brodova koji je uplovio

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović, Aida Čakić
MSC Splendida je za vikend postala najnovijim brodom MSC Cruisesa koji je započeo s ljetnim programom uz 7-noćni itinerer iz Trsta do očaravajućih krajolika istočnog Mediterana.

MSC Splendida je danas u Dubrovniku, a na itinereru se još nalaze: Ancona, Bari, grčki otok Krf te Kotor ili Split prije povratka u Trst; ukrcaj je moguć u svakoj od navedenih talijanskih luka. Ovaj brod klase Fantasia je danas posjetio Dubrovnik prvi put, a u petak će uploviti i u Split. MSC Splendida će u Dubrovniku ostvariti ukupno 16 ticanja sa zadnjim dolaskom planiranim za 27.09.2021. godine, dok će Split posjetiti četiri puta prije nego što ga u 7. mjesecu zamijeni Kotor. Dubrovnik je treća luka itinerera, a tu će provesti čitav dan s isplovljavanjem zakazanim u 20:30h kada će zaploviti prema Bariju.  

MSC Splendida nudi bogat izbor restorana, barova i lounge salona, četiri bazena, dobro opremljenu teretanu i luksuzni spa centar, nagrađivane obiteljske aktivnosti i sadržaje kao i luksuzni MSC Yacht Club sa 71 prostranim apartmanom i cjelodnevnom uslugom batlera.

MSC Splendida je peti brod kompanije koji je započeo s redovnom plovidbom ovog ljeta. MSC Grandiosa i MSC Seaside plove zapadnim Mediteranom, MSC Orchestra je nedavno krenula s krstarenjima istočnim Mediteranom, a perjanica flote MSC Virtuosa krstari Ujedinjenim Kraljevstvom s rezervacijama otvorenim samo za britanske goste, stoji u priopćenju MSC-ja. 

Popularni Članci