OVO ĆE BITI JEDINSTVEN ADVENT U UVALI Sunset beach donosi bogatu gastronomsku ponudu na kućicama, glazbu uživo, brojne radionice za djecu

Autor: Aida Čakić Autori fotografija: Goran Mratinović/DD, Goran Mratinović / DD
Sedam adventskih kućica, pet ugostiteljskih i dvije trgovačke, glazba uživo, brojne radionce za djecu i ostali bogati sadržaji obilježit će ovaj Advent u Sunset Beachu Dubrovnik koji se otvara sutra.

- Dolazi nam Advent, neka teška vremena vladaju zbog svih ovih događanja koja su u tijeku, tako se mi kao tvrtka veselimo što možemo ponuditi građanima nešto što će unijeti malo svjetla u njihov život. Pripremili smo ponudu koja je interesantna, kvalitetna i imamo puno bogatog sadržaja. Najvažnije je da se zabavimo kao društvo u ovo doba koje je posebno i koje bi trebalo unijeti radost i nadu u naše živote, a ne samo da se bojimo i budemo u strahu - uvodno je kazao direktor tvrtke Sunset Beach Dubrovnik Marinko Benić.

Brand menadžerica Ivana Tomčuk predstavila je detalje programa. Kazala je kako je Sunset Advent događaj koji je tvrtka pripremila za sve građane.

- Očekuju vas dani glazbe, gastronomije i jednostavno dobre zabave za obitelji i sve uzraste. Jednostavno bit će tu za svakoga po nešto. Naglasak je na domaćem, trudili smo se ubaciti što više autohtonih proizvoda u gastronomskoj ponudi, a možemo vam jamčiti bogat program posebno vikendom te brojne edukativne radionice za djecu koje organiziramo u suradnji s gradskim upravnim odjelom. Bit će tu vlakić koji je i ove godine dio Šarene zime u Uvali, radionice poput simulatora vožnje, regata jedrilica na daljinski, izrada predmeta 3D olovkama, dječje zmajada, dronovi na daljinski, lutkarske predstave te radionice izrađivanja božićnih ukrasa, brodomaketarstvo i slično. Na sve radionice djeca će se moći prijaviti putem linka, a poštivat će se epidemiološka pravila - predstavila je Ivana Tomčuk.

Za svakog po nešto naći će se u gastronomskoj ponudi.

- Mi smo se našalili pa rekli kako će tu biti od graha do sushija, ali doista je tako jer svatko će moći naći nešto za sebe. Svaka kućica nosi nešto po čemu je drukčija od ostalih - kazala je Tomčuk.

U Sunset Beachu Dubrovnik postavljene su kućice 'Kod Bibe i Kate', koje su inače dugogodišnje djelatnice ove tvrtke, a one će posjetiteljima ponuditi proizvode poput ušećerenih jabuka, brojnih slatkiša, domaćih medenjaka, knedla sa šljivama kao i slani program. Kućica 'Kod Matije' će imati slavonske delicije poput bunceka, graha s kobasicom, dječjih hot dogova... 'Sunset fusion' je kućica potpuno drugačija od svih u cijelom gradu; tu će posjetitelji pronaći ponudu sushija, woka i pokea, dok je kućica Tintilinić s motom 'Neka igra nikad ne prestane' bogata velikim izborom dječjih igračaka. Dio Sunset Adventa je i kutak 'Osmijeh za osmijeh' gdje će se odvajati novčana sredstva za Dom Maslina. 

Popularni Članci