OMALOVAŽAVAJU LI NAS U BUTIGAMA? 'Nedopustivo je da mi se ne vraća lipa kusura, oni nas kradu'

Autor: Vedran Salvia Autori fotografija: Ivica Galovic/PIXSELL
Dubrovačkom dnevniku javio se čitatelj koji je upozorio na pitanje vraćanja kusura u butigama, odnosno pitanja vraćanja jedne lipe budući da su cijene većinom zaokružene na 99 lipa.

-  Kontaktirao sam sve trgovačke lance, dakle zašto se ne vraća lipa ili dvije. Naravno, odgovorili su mi da tih kovanica nema u opticaju! E, tu smo. Dakle, ako ih nema u opticaju zašto se rade cijene na lipu. Zašto se ne rade na pet lipa? Rekli su mi da ostavim broj moobitela pa da će javiti što mogu napraviti, ali nema potrebe za tim. Rekao sam im da ću na licu mjesta vidjeti je li se što promijenilo. - kazao nam je čitatelj.

Kaže da je stvar pokušao prijaviti inspekciji, rekao im je da "tu mora postojati višak u kasi", ali i naglasio "kako ga je inspekcija počela vozati". 

- Tu je očito netko nedodirljiv. To je ustvari krađa. To znači da je netko ukrao naš novac. Želim da se u javnosti pokrene ta priča, ne dam da me omalovažavaju. Dakle, ako se ugostiteljima gleda dlaka u jajetu, kako se ovdje zažimiruje. Tu mora postojati višak u blagajni. - kazao je ovaj Dubrovčanin.

Popularni Članci