Održana studentska „PEP konferencija“ iz područja odnosa s javnošću

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Prva studentska „PEP konferencija“ iz područja odnosa s javnošću okupila je istaknute PR stručnjake i buduće komunikacijske stručnjake i entuzijaste kako bi stekli nova znanja, iskustva te čuli inspirativne priče na putu prema karijeri i svijetu PR-a. Konferencija je uključivala tematski raznovrsna predavanja iz različitih područja odnosa s javnošću.

Predavanja su održali:

  • „PR scena u Dubrovniku“ - Anđela Matić, vlasnica agencije za organizaciju događanja i konzalting Event Lab.

  • "Što bi svaki novinar trebao znati prije odlaska u PR" - Marija Pajić Bačić, vlasnica agencije Maripa Media i RTL-ova novinarka.

  • "Zašto vjerujem u poslovice" - Ana Antunović, vlasnica agencije Projektana.

  • „Put od diplome do zaposlenja.“ - Romana Malohodžić, voditeljica Odsjeka za protokol grada Dubrovnika.

  • „Put prema uspješnoj karijeri u PR-u, od prvih koraka u industriji do osnivanja vlastite agencije.“ - Luka Šipić, vlasnik agencije Vrh Komunikacije.

  • „Novi mediji - nova pravila - kako se nositi s izazovima brzih promjena u medijima koje nose nove tehnologije" - Krešimir Macan, vlasnik agencije Manjgura.

  • „PR u sportu i organizacija sportskih događaja“ - Kiti Iveta, iz agencije PRiredba studija

Svaki od predavača bio je vrijedan doprinos uspjehu PEP konferencije. Njihovo znanje, iskustvo i nevjerojatan entuzijazam nadahnuli su studente koji su sudjelovali. Strastvene prezentacije i podijeljena iskustva pružili su studentima Sveučilišta u Dubrovniku vrlo vrijedne uvide u svijet odnosa s javnošću. PEP konferencija tako je postala je bila susreta i razmjene ideja na kojem su mladi mogli dobiti nadahnuće za svoju buduću karijeru u PR-u. 

Na PEP konferenciji, osim znanja i inspiracije, sudionicima se pružila jedinstvena prilika za povezivanje s iskusnim stručnjacima iz različitih sektora odnosa s javnošću. Ovdje su mogli čuti i o izazovima s kojima se susreće struka te dobiti dragocjene savjete. Studenti koji su organizirali konferenciju, potaknuti dojmovima i predavača, i sudionika, već rade na novim projektima. 

Popularni Članci