OD ČEROŠPANJA DO GAROFULA Nema čega nema na Sajmu cvijeća, sve se šareni i zeleni! (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović/DD
Sajam cvijeća održava se danas i sutra u organizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika u Dubrovniku. Dio je to manifestacije “Dubrovnik Flower Market”, koja nudi prigodni trodnevni program posvećen svijetu cvijeća i vrtlarstva.

Tradicionalni sajam i prodaju cvijeća možete posjetiti danas i sutra u parku Luja Šoletića u Gružu od 7.30 do 16 sati. Ove godine na sajmu sudjeluju Vrtlar d.o.o., CZR Josipovac, Ankora d.o.o., Agrovrt Metković, OPG Bagić, OPG Mesić, OPG Meštrić, OPG Valent i OPG Varvir. Šetnjom kroz sajam cvijeća možete dobiti savjete i ideje o uređenju vlastitog biljnog kutka, vrta i okućnice.

Drugog dana manifestacije, u subotu 1. travnja,  u Parku Luja Šoletića od 10 do 12 sati organizirana je “Ambulanta za biljke” gdje će se svi posjetitelji moći posavjetovati o zdravlju i zaštiti biljaka sa stručnim djelatnicima iz Vrtlar d.o.o Zrinkom Kesić, dipl.ing.agr. – bilinogojstva, zaštita bilja, Tajanom Vulević, inžinjerkom poljoprivede - rasadničarstvo te Danijelom Kristić, inžinjerkom poljoprivrede – ratarstvo.

Popularni Članci