Objavljeni javni pozivi za sportske i sportsko-plesne dječje priredbe od značaja za Grad Dubrovnik

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Upravni odjel za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Grada Dubrovnika objavio je dva javna poziva koja se odnose na sufinanciranje sportskih priredbi, odnosno na sufinanciranje sportsko-plesnih priredbi za djecu od značaja za Grad Dubrovnik u oba slučaja.

Grad Dubrovnik prvi je grad u Hrvatskoj koji prihode od boravišne pristojbe koristi za sufinanciranje sportskih događanja od značaja za Grad. U prošlogodišnjem proračunu za ovu namjenu bilo je izdvojeno 765.000 kuna dok su sredstva ove godine uvećana te je rezerviran iznos od 925.000 kuna. Javni poziv za sufinanciranje organizacije športskih priredbi od značaja za Grad Dubrovnik u 2020. godini otvoren je do 16. ožujka 2020. godine. 

Sufinanciranje organizacije športsko-plesnih priredbi za djecu od značaja za Grad Dubrovnik u 2020. godini posve je nova kategorija. Ovaj javni poziv otvoren je do 28. veljače uz osigurana proračunska sredstva u iznosu od 200.000 kuna.

Najmanji iznos sufinanciranja po sportskoj priredbi koji prijavitelj može ugovoriti je 25.000 kuna, a najveći 150.000 kuna uz uvjet da zatraženi iznosi sufinanciranja ne smiju prelaziti preko 60% od ukupnog iznosa potrebnog za organizaciju priredbi.

Cjeloviti tekstovi javnih poziva s obrascima za prijavu i detaljnim uputama za prijavitelje nalaze se na mrežnoj stranici Grada Dubrovnika: 

1. JAVNI POZIV za sufinanciranje organizacije športskih priredbi od značaja za Grad Dubrovnik u 2020. godini

2. JAVNI POZIV za sufinanciranje organizacije športsko-plesnih priredbi za djecu od značaja za Grad Dubrovnik u 2020.. godini

Sva pitanja vezana uz Javni poziv mogu se postaviti isključivo elektroničkim putem, slanjem upita na sljedeću e-adresu: drustvenedj@dubrovnik.hr.

Popularni Članci