NIJE BAŠ 20 EURA, ALI JEST NIŽE Provjerili smo koliko sada košta noćenje u samom centru Dubrovnika

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Lucija Komaić
U nacionalnim medijima nedavno se pojavila informacija kako se zbog novonastale tržišne situacije sobe u Dubrovniku iznajmljuju i po 20 eura. Dubrovački dnevnik pregledao je stranicu booking.com kako bismo se uvjerili u nove tržišne cijene. Nismo uspjeli pronaći sobe od 20 eura po noći, ali su cijene ipak nešto niže. 

Tako se soba za dvoje s kupaonicom kod Domina u Gradu iznajmljuje za 340 kuna po noćenju za kraj lipnja. Također, slične dvokrevetne sobe s kupaonicom se u Antuninskoj ulici u Gradu iznajmljuju za 400-tinjak kuna. U Palmotićevoj ulici moguće je također naći dvokrevetnu sobu s kupaonicom za 396 kuna, i to za kraj lipnja što je srce sezone.

U Gružu, Šipčinama i Lapadu moguće je naći sobe i apartmane za svega 200,300 kuna. Za taj novac gosti mogu iznajmiti sobu s velikim krevetom, kuhinju i kupaonicu.

Iako nije riječ o objektima koji se iznajmljuju za 20 eura, kako je prvotno pisano, ove su cijene barem za 30-ak posto niže no inače i predstavljaju iznose po kojima se smještajne jedinice u Dubrovniku iznajmljuju u ožujku ili travnju.

Vrijedi spomenuti kako je riječ o dobro ocijenjenim smještajnim jedinicama na booking.comu u kojima gosti rado odsjedaju.

IB

Popularni Članci