NESLUŽBENO DOZNAJEMO Oni su izgledni ravnatelji Kinematografa i Orkestra

Autor: Ivona Butjer Mratinović Autori fotografija: Ivona Butjer/ društvene mreže
Nastavak sjednice Gradskog vijeća, 19. po redu, koja prošli put nije održana zbog nedovoljnog kvoruma, trebao bi se održati u ponedjeljak, a na dnevnom redu trebale bi se naći i točke koje se tiču imenovanja ravnatelja Javne ustanove u kulturi Kinematografi Dubrovnik i Dubrovačkog simfonijskog orkestra. 

Prema neslužbenim informacijama s kojima raspolaže Dubrovački dnevnik, Odbor predlaže kandidate nekadašnjeg ravnatelja DSO-a Pera Šišu na čelo Orkestra i donedavnu ravnateljicu Kinematografa Đivu Galov na čelo te ustanove. Međutim, prema neslužbenim informacijama Dubrovačkog dnevnika, većina vijećnika ipak neće podržati navedene prijedloge. 

Podsjetimo, Nikša Konsuo je krajem siječnja ove godine imenovan za v.d. ravnatelja Kinematografa Dubrovnik pa je, ukoliko ne prođe navedeni prijedlog, vjerojatno kako upravo on ostaje na čelu Kinematografa što je logičan ishod situacije. 

Prema neslužbenim informacijama, većina vijećnika neće podržati ni prijedlog Odbora koji se odnosi na imenovanje Pera Šiše ravnateljem Orkestra pa je moguće kako će se na čelu te Javne ustanove ponovno naći Damir Milat, dosadašnji ravnatelj kao v.d. dužnosti kojemu je prestalo pravo obnašanja dužnosti ravnatelja krajem ožujka. 

Međutim, konačan rezultat ovih zavrzlama koje su prošlog tjedna itekako zauzele medijski prostor znat će se u ponedjeljak, na samoj sjednici, koju ćete imati priliku pratiti na portalu Dubrovački dnevnik u tekstualnom obliku. 

Popularni Članci