‘Narodni festival’ i ove godine moto Adventa na Vojnoviću, bogat glazbeni i gastronomski program u Studentskom domu

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DD

'Narodni' festival bit će  moto i ovogodišnjeg Adventa na Vojnoviću koji se održava u Studentskom domu gdje će nastupiti brojni zabavljači uz bogatu gastronomsku ponudu. Direktor Studentskog centra Dubrovnik Marko Potrebica predstavio je ovogodišnji program koji je, kako je naglasio, unaprijeđen i poboljšan s bogatom gastronomskom ponudom na kućicama. 

kućicama. 

Avent na Vojnoviću otvara se u petak. 28. studenog, koncertom popularnog Adija Šoše.

"Gledali smo da zadovoljimo sve ukuse, da svi pronađu nešto za sebe. Nastavljamo s programom 'Vonki utorkom', a petak je rezerviran za nešto zvučnija glazbena imena. Zabava je zagarantirana, ulaz besplatan, tijekom tjedna marende...

Festival će otvoriti Adi Šoše 28. studenog koji je postao prava regionalna zvijezda i uvjeren sam da će to biti spektakl. Gulliano i Diktatori nastupit će 2. prosinca, 5. prosinca će nastupiti Lidija Bačić, 9. prosinca Sabioncello bend, a 12. prosinca Hrvatske ruže.

Vjerujem kako će program Vonki utorkom privući ljude jer to je običan dan u tjednu i mi ga želimo učiniti privlačnim. Nakon Hrvatskih ruža nastupa Magazin 19. prosinca, a 23. prosinca dolaze Bosutski bećari. Na Božić nemamo koncert, a na Svetog Stjepana nastupa Silente. Jole će nastupiti 29. prosinca kada se nadamo fenomenalnoj zabavi. Matko i Brane dolaze 30. prosinca i taj će koncert trajati do 2 sata poslije ponoći", predstavio je Marko Potrebica. Koncert Matka i Brane zapravo će biti doček prije dočeka.

Zahvalio je susjedima Studentskog doma na razumijevanju i podršci.

"Cijene su prihvatljive, a kvaliteta je vrhunska", poručio je Potrebica. Po prihvatljivim cijenama, tijekom Adventa na Vojnoviću će se moći uživati u bogatoj gastro ponudi, poput kobasica, panirane piletine i vučene svinjetine u lepinji, tortilja, graha s kobasicom, sarmi, šporkih makarula, više verzija prikala, štrudelu, ali i kuhanom vinu i najboljem kuhanom ginu u gradu.

Popularni Članci