'

Nagrade Olgi Masterovoj i Petri Kurajici

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Dubrovacki Dnevnik
Turistička zajednica grada Dubrovnika danas je s početkom u 12 sati odabrala dobitnike Facebook nagradnog natječaja za najbolji opis slogana 'Dubrovnik – biser Jadrana'. Dobitnice su Ukrajinka Olga Masterova i Zagrepčanka Petra Kurajica.

 

Nekoliko minuta nakon 12 sati, voditeljica odnosa s javnošću TZ Dubrovnik, Jelka Tepšić započela je predstavljanje 5 ponuđenih opisa slogana te uputila prosutne na glasovanje kako bi demokratskim putem bio odabran najbolji. Natječaj je počeo još 24. rujna Odlukom prisutnih novinara, odabran je slogan Olge Masterove po imenu 'My source of inspiration'. Time je osvojila besplatan boravak u Dubrovniku za doček Nove Godine koji je ukratko predstavila djelatnica Libertas Rixosa. Petra Kurajica, drugoplasirana, nagrađena je s 4 karte za Novogodišnju zabavu u Culture Clubu Revelin.

Iako iznenađeni slabim odazivom medija te samim time slabijom organizacijom, djelatnici  turističke zajednice u ugodnoj su atmosferi ugostili prisutne te nakon glasanja i proglašenja pobjednika pozvali sve na peti po redu 'Torta Party' koji će se održati u subotu, 15. prosinca u Božićnom šatoru na Peskariji. Naime, spomenuta zabava dio je dobrotvorne akcije koja bi u slučaju pozitivnog ishoda rezultirala kupnjom ultrazvučnih sondi za pregled dojki i abdomene za Odjel radiologije dubrovaćke opće bolnice. S početkom u 11 sati, prisutne će zabavljati DJ Vjeverica, a bit će tu i Grupa Djeda Božićnjaka i radionica pisanja pisama Djedu Božićnjaku. Sudjelovanje u projektu zagarantirano je od strane brojnih hotela, restorana, slastičarnica, pekara i mnogih drugih.

Dubrovačka turistička zajednica može se pohvaliti dinamičnim sudjelovanjem u društvenim mrežama kojima doseže veliki broj potencijalnih turista. Naime, sama web stranica na lako pregledan i oku ugodan način nudi posjetiteljima sve informacije o Gradu, od samih znamenitosti do brojeva taxi usluge te besplatnog mobilnog vodiča. Ovakvim aktivnim sudjelovanjem u virtualnom svijetu, TZ Dubrovnik zapravo napreduje i pokazuje da ipak tehnološki konkurira ostalim turističkim destinacijama.

Facebook stranica: http://www.facebook.com/ExperienceDubrovnik?ref=ts

Blog: http://visit.dubrovnik.hr/blog/

Twitter: https://twitter.com/DubrovnikTB

Flickr: http://www.flickr.com/photos/49663465@N05

YouTube: http://www.youtube.com/touristboard

Google+: https://plus.google.com/109115494013801740971/posts

Pinterest: http://pinterest.com/expdubrovnik/

StumbleUpon: http://www.stumbleupon.com/stumbler/ExpDubrovnik

Foursquare: https://foursquare.com/dubrovniktb

Webstagram: http://web.stagram.com/n/experiencedubrovnik/?vm=grid

Tumblr: http://experiencedubrovnik.tumblr.com/

Popularni Članci