'

Na mjesto pročelnika porezne uprave u Dubrovniku zadovoljava jedino Boris Šuvak

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Dubrovački dnevnik
Natječaj za upražnjeno mjesto u poreznoj upravi, a kojeg je, do prije mjesec dana, obnašao Mate Cebalo, je završeno prije desetak dana, a jedini koji zadovoljava uvjete natječaja je Boris Šuvak, pravnik u komunalnoj tvrtki Hober iz Korčule.

Kako doznajemo, na mjesto pročelnika se javila i jedna djelatnica iz Porezne uprave Dubrovnik, ali je uz još par prijava, jedino prijava Borisa Šuvaka bila ta koja je zadovoljila uvjete natječaja.

Šuvakov rat s načelnikom Orebića

Šuvak je dubrovačkoj javnosti poznat po sukobu s načelnikom Orebića Tomislavom Jurjevićem iz ožujka 2009. godine do kojega je došlo nakon rasprave o izmjenama Prostornog plana Dubrovačko-neretvanske županije. Zbog navodnih prijetnji i nasrtaja Jurjevića na Šuvaka intervenirala je i policija, dok je Jurjević sve optužbe odbacio.

Rezultati natječaja službeno kroz desetak dana

Kako doznajemo iz Ministarstva financija, natječaj je okončan prošli mjesec, a narednih dana bi trebali biti poznati rezultati. Tako bi, nakon više od godine dana trebala biti završena priča oko zamjene za najkontraverznijeg pročelnika od samostalnosti države.

Nikša Klečak / Dubrovački dnevnik

Popularni Članci