DRUŽENJE MOSTOVACA S GRAĐANIMA Grmoja: Franković je od nas tražio potporu (FOTOGALERIJA)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Mostov kandidat za gradonačelnika Dubrovnika Maro Kristić i njegovi kandidati za zamjenike, Mostov kandidat za župana DNŽ Nikola Grmoja i njegovi zamjenici te čelnik Mosta Božo Petrov jutros su se s građanima družili u Gružu. 

Tom su prilikom porazgovarali s građanima, družili se te im podijelili bočice s vodom. Mostovci su uvjereni u dobre izborne rezultate, kako u Gradu, tako i u Županiji. 

'Bit ću župan svih građana, bez obzira tko je u pojedinim gradovima i općinama na vlasti. Prvi potez koji sam najavio je predložiti Skupštini smanjenje obuhvata golfa na Srđu,' najavio je Grmoja. 

Osvrnuo se i na HDZ-ovog gradonačelničkog kandidata i saborskog zastupnika Mata Frankovića. 

'Nakon sramotnih događanja u Saboru, prišao mi je Franković koji samo razmišlja kako zasjesti u fotelju gradonačelnika. Pitao me za potporu, što me iznenadilo. Izgledao mi je pogubljen, kao da osjeća kako neće dobro proći u Dubrovniku. Mi svog kandidata imamo i uvjereni smo u ulazak u drugi krug i pobjedu. Što se tiče Frankovića, on nije otvorio nijednu značajnu lokalnu temu u Saboru, sjedao je tamo i ne znam što je konkretno napravio, za razliku od Kristića', kazao je Grmoja te dodao kako 'Franković očito nema potporu ni od svoje stranke kad je traži od njih, posebno kad se u obzir uzmu događanja oko Vlade i Sabora'. 

Grmoja je dodao kako se našalio na način da je zatražio od Frankovića podršku u njegovoj utrci protiv HDZ-ovog kandidata za župana Nikole Dobroslavića. 

Kristić je kazao kako je njegova kandidatura za gradonačelnika samo nastavak njegovog dosadašnjeg rada, a koji je, kako kaže, obilježen 'bitkom za javni prostor i strateške resusurse'. Kako kaže, dvije najvažnije ideje programa su zadržavanje putničkog terminala za brodove na kružnim putovanjima u rukama Dubrovčana i smanjenje obuhvata golfa na Srđu. 

Petrov je prokomentirao aktualnosti u politici na nacionalnoj razini. 

'Drago mi je kako HDZ-ovci ponavljaju što je sve Plenković trebao napraviti kako bi zaštitio čovjeka iz Agrokora i ministra koji više to ne može biti. Lagali su cijeloj Hrvatskoj, sramotno trgovali u Saboru, a premijer je šutao o tome tko čini famoznu parlamentarnu većinu,' kazao je Petrov. 

Popularni Članci