LJEPOTICA NA PELJEŠCU Žuljanu posjetila jahta britanskog baruna koji je uživao u kokainskim zabavama s prostitutkama

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Impozantna jahta 'Lady Christine' jučer je viđena u Žuljani na Pelješcu, a povezuje se s barunom Irvineom Laidlawom, birtanskim biznismenom koji je i član Doma lordova.

Radi se o jahti koja nosi ime njegove supruge, a on se navodi kao vlasnik plovila, no jedno je vrijeme bila na prodaju, kad se njena vrijednost procjenjivala na 65 milijuna dolara. Nije poznato je li plovilo prodano ili se lord predomislio. 

Luksuzna jahta duga je 68 kvadratnih metara, a može primiti 10 gostiju i 16 članova posade. 

Inače, Sunday Times je Laidlawa pozicionirao među najbogatije Britance, a njegovo se bogatstvo procjenjuje na 745 milijuna funti. Lorda se povezuje i sa seks skandalom koji je potresao Veliku Britaniju. Naime, četvrti najbogatiji čovjek Škotske Laidlaw nakon objavljenih napisa u tabloidima o prostitutkama, kokainu i 22-godišnjoj manekenki Voguea priznao je kako se liječi od ovisnosti o seksu. Tada su tabloidi navodili kako je lord odletio prostitutkama u hotelski apartman od šest tisuća funti u Monte Carlu gdje su organizirali razvratne zabave u kojima je Laidlaw uživao s više žena. Laidlaw je tada kazao kako 'priču nije pročitao, ali je osnova vjerojatno točna'. 

Popularni Članci