BUSEVI U VESELOM ĐIRU Libertas iznajmljuje 'harmoniku' i za vjenčanja

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Čitatelj
Tri niskopodna zglobna autobusa 'harmonika' za vrijeme Feste svetoga Vlaha dubrovačkim ulicama počela su prevoziti putnike.

Libertasove 'harmonike' pokazale su se kao praktične i funkcionalne zbog mogućnosti prihvata većeg broja putnika pa ih tako planiraju koristiti za prijevoz do Cavtata na relaciji koju vozi autobus broj 10. Također, 'harmonikame' će prevoziti i putnike s kruzera od Gruške luke do povijesne jezgre.

Ovih dana čitatelj nam je poslao zanimljivu fotografiju zglobnog autobusa u ulozi prijevoznika na vjenčanju na Gorici. Naime, Libertas ovom uslugom već godinama ostvaruje dodatne prihode, a posebno je praktično jer u 'harmoniku' može stati znatno veći broj ljuti što rasterećuje gradske prometnice.

Povorke velikog broja automobila na svadbama koji trube ulicama i prouzrokuju gužbe očito su izašle iz mode pa je tako hit praktičnije i povoljnije rješenje. U 'harmonici' je zasigurno bila vesela atmosfera, a autobus je dovoljno prostran da se u njemu zapjeva i prava harmonika zasvira.

Popularni Članci