Libertas o prijevozu na liniji Bosanka - Pile: Djecu i putnike nismo vozili u prtljažniku, ispričavamo se sugrađanima na neugodnosti

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Nikša Klečak
U dijelu medija danas je objavljena informacija kako su djeca na liniji Bosanka - Pile prevožena u Libertasovom autobusu u prtljažniku. 

- Libertas je genijalno odlučio da je sasvim dovoljno poslati kombi za osam osoba da u 7:15 kupi djecu s Bosanke te ljude s Bosanke i Brgata. Posljedično toj briljantnoj ideji dogodilo da su se neka djeca od Bosanke do Ilijine glavice, preko Brgata i Dupca vozila - u gepeku! Djeca nam idu u školi, stariji ljudi do grada, a iz Libertasa smatraju da je u 2023. godini, u jednom od najbogatiji gradova u državi i regiji skroz normalno da se netko od njih vozi u gepeku kombija! Ne samo da je sramotno, nego prije svega izrazito opasno i u potpunosti protuzakonito! Uz to, zbog pretrpanosti neki uopće nisu ni mogli očitati pokaze pa će onda u sustavu Libertasa pisati da se jutros vozilo samo osam ljudi. Osim toga, vjerojatno ih više ni ne smiju očitati jer bi mogli biti u problemu kad bi u sustavu postojao dokaz da su u kombiju za osam prevozili 12-13 ili više putnika - tvrdi stanovnik Bosanke.

Iz Libertasa su reagirali na ove navode.

"Nastavno na objavljenu informaciju u medijima ovim putem želimo demantirati kako su se djeca ili bilo koji drugi putnici na liniji broj 17 (Bosanka – Pile) vozili u prtljažniku vozila JGP Libertas. Uslijed tehničkog kvara vozila minibus, pogreškom dežurnog voditelja dnevne ispravnosti vozila, na navedenu liniju poslano je samo jedno kombi vozilo 8 + 1 te je dio putnika stajao na nogama, a što je suprotno pravilima struke budući u navedenom vozilu nisu predviđena stajaća mjesta. Obzirom da se radi o gruboj pogrešci dežurnog operativnog djelatnika isti će odmah biti sankcioniran. Ispričavamo se našim sugrađanima na ovoj neugodnosti koja je nastala isključivo nemarom", poručili su iz Libertasa.

Popularni Članci