'

Libertas bogatiji za još šest autobusa

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Dubrovački dnevnik
JGP Libertas Dubrovnik od danas je postao bogatiji za još šest niskopodnih autobusa.

Predstavljanje novih MAN-ovih autobusa održano je u četvrtaka, 7. ožujka, a tom prilikom svečano je izvršena i primopredaja kojoj je nazočio gradonačelnik Andro Vlahušić, Đuro Deranja direktor Libertasa i Bogdan Tihava predstavnik d.d. Auto Hrvtaske.

„Zahvalio bih se Gradu Dubrovniku i Libertasu na odluci i povjerenju koje su nam ponovno ukazali, da danas ponovno možemo nazočiti i isporučiti Vam šest niskopodnih autobusa. Povjerenje koje ste nam ukazali proteklih godina uvijek smo nastojali opravdati i tako ćemo činiti i u buduće. Ovu prigodu iskoristit ćemo danas i za uručenje zahvale Gradu Dubrovniku i Libertasu na dugogodišnjoj suradnji, a povodom 60 godina poslovanja Auto Hrvatska“, rekao je Tihava i uručio simbol Auto Hrvatske koji je djelo mladog akademskog kipara Janka Petrovića, iz Zagreba.

Gradonačelnik Vlahušić istaknuo je da sve autobuse Grad plaća sam i da ukupni novi vozni park Libertasa nije samo ovih šest autobusa, već 16 jer deset niskopodnih, klimatiziranih autobusa je stiglo već prije. „Vrijednost ove investicije je 25 milijuna kuna i to garantira da će građani Dubrovnika i njihovi gosti imati kvalitetan prijevoz“, rekao je Vlahušić.

Popularni Članci