KUHALI SU '24 SATA BEZ KOMPROMISA' Ekipa iz Verande prikupila preko 40 tisuća kuna

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Facebook
Jutros su na društvenim mrežama iz Restorana Veranda javili kako je u njihovoj humanitarnoj akciji prikupljeno preko 40 tisuća kuna. 

"Opet ste nas uspjeli usrećiti i pokazali veliko srce. U kutiji je jutros bilo 40 tisuća kuna. Brojne su dostave bile i najave za uplate na račun Humanitarne udruge SAUDADE. Tako da ukupan iznos nije konačan. Jedva čekamo ponedjeljak da vidimo koja je cifra na računu. Hvala svima. Hvala našoj obitelji na podršci i ljubavi. Hvala našim prijateljima. Hvala Vama svima", poručili su iz Verande.

Podsjetimo, humanitarna akcija „24h bez kompromisa“ i ove godine se održala u restoranu Veranda u Orašcu, od subote u 6 sati ujutro do nedjelje u 6 sati ujutro. Gosti nisu konobi plaćali hranu i piće, već su novac donirali za kupovinu uređaja potrebnih za rad odjela Opće bolnice Dubrovnik koji brinu djeci.

I ove, pete godine, skupljali su novce za najmlađe. U prethodnim akcijama su kupljena dva CTG uređaja, monitor vitalnih funkcija za nedonoščad, stol za reanimaciju novorođenčadi te još jedan CTG uređaj.

Akciju možete podržati uplatom na račun Humanitarne Udruge Saudade HR8324020061100952123

Popularni Članci