KRUZER PUN SVINGERA PRED LOKRUMOM! Na brodu se organiziraju vruće zabave, a gosti su imućni (FOTO/VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović/DD
Pred Lokrumom se jutros usidrio kruzer pun svingera na kojemu se organiziraju vruće zabave!

Kako je Dubrovački dnevnik već prošle godine prvi najavio, kruzer kompanije Azamara u Dubrovnik je stigao jutros i usidrio se pred Lokrumom.

Putovanje je namijenjeno isključivo svingerima, a pred Gradom će se zadržati jedan nakon nakog čega će krenuti prema Kotoru. Osim u Dubrovnik, kruzer će uploviti i u Šibenik, i to dan prije, a posjetit će i talijansku obalu, odakle će putovanje krenuti i završiti. 

Radi se o putovanjima koje organizira meksička agencija 'Original Group' koja ima svoje svingerske resorte, ali i brodove na kružnim putovanjima koji djeluju pod brendom 'Desire', a namijenjeni su parovima koji u svoje seksualne odnose uključuju i druge osobe. Za Dubrovnik kažu kako je idealan za sve one koji 'traže raj na zemlji'. 

Inače, brod je opremljen luksuznim sobama, bazenima, restoranima, barovima, prostorima u kojima se održavaju senzualne zabave i tematske večeri, ima i kasino, kao i spa i fitness centar, a moguće je unajmiti i fotografa koji će putnike fotografirati u destinacijama koje posjete. 

Nije to prvi takav posjet Dubrovniku. Podsjetimo, kruzer je u dubrovački akvatorij uplovio i u rujnu 2015. godine te je sa sobom doveo 700 putnika. Kruzer je bio usidren kod Lokruma, a Dubrovčani su goste opisali kao imućne i pristojne. A nije ni na brodu baš sve moguće. 

Iako se radi o slobodnom društvu, seks na javnim mjestima broda nije dopušten nego su putnici u tom slučaju obvezni povući se u intimu svojih soba. Na uzbudljivom putovanju se održavaju senzualne tematske večeri, performansi, partiji na bazenu, erotske radionice... Fotografiranje i snimanje područja broda na kojima gosti mogu odabrati ne nositi robu, kao što su sobe za spavanje, tzv. playroom i jedan od bazena, je strogo zabranjeno. Iza ponoći je potrebno stišati glazbu i poštovati kućni red.

Popularni Članci