KRENULA POMAMA Lidl tenisice prodaju na Njuškalu, oglas iz Dubrovnika privukao je pažnju

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Lidl/Njuškalo
U ponedjeljak su u prodaju u Lidl stigle popularne teniske koje su izazvale pomamu u svijetu. Riječ je o bijelim muškim teniskama s potpisom Lidl a koje su dostupne u brojevima od 41 do 46, cijena im je izrazito povoljna, pa koštaju 129,90 kuna. 

Prije dvije godine su u inozemnim trgovinama izazvale pravu pomamu, ljudi su čekali u redovima za njih, a na eBayu su se prodavale za gotovo 2500 eura. To ludilo sada je stiglo i u Hrvatsku, pa i Dubrovnik. U mnogim Lidlovim butigama su rasprodane, a na Njuškalu već sada dostižu višestruko više cijene od redovne cijene u butigama. 

- Prodajem ekskluzivne Lidl tenisice kupljene 19.9. Europski broj 41, nikad nošene. Ako znate kako je prošla prva serija tenisica, znat ćete da je cijena opravdana. Cijena je fiksna, a slanje preporučeno. Samo ozbiljni kupci, kontakt sms - stoji u oglasu iz Dubrovnika koji je objavljen jučer na Njuškalu, a prodavač iz Gruža za njih traži 1350 kuna.

Prodavač iz Zagreba za iste tenisice traži 1400 kuna, dok u jednom oglasu iz Daruvara koštaju 1200kuna. Drugi prodavač iz Zagreba puno je povoljniji te prodaje broj 43 za 349 kuna, a u kompletu s čarapama stoje 399 kuna. 

Popularni Članci