KIŠA UČINILA KAOS Iskakali šahtovi, plavile ceste, dio Gruža bio zatvoren za promet (VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: IB/GM
Županijski centar 112 izvijestio je o problemima koje je izazvao jučerašnji obilni pljusak koji je pogodio dubrovačko područje. 

'Jučer, u ranim popodnevnim satima ŽC1 12 Dubrovnik zaprimio je više poziva građana zbog otvorenih šahtova na cestama kojima su bujične vode nakon veće količine oborina izbile poklopce. Zbog plavljenja ceste kraće je vrijeme bila zatvorena prometnica kod kružnog toka u Gružu. Zaprimljeno je i nekoliko poziva zbog veće količine vode na Stradunu koju odvodni kanali ne mogu apsorbirati. Sve dojave ŽC 112 Dubrovnik  proslijedio je nadležnim službama: JVP Dubrovački vatrogasci, Vodovod Dubrovnik i Tehnogradnja d.o.o. Dubrovnik,' stoji u obavijesti ŽC 112. 

Podsjetimo, vatrogasci su jučer imali niz intervencija, a najviše njih u Gradu - u dvije ljekarne i dva ugostiteljska objekta. Vatrogasci su čistili začepljene kunete za koje navode kako će biti pod kontrolom kada se kiša smiri. Ostale intervencije zabilježene su u OTP banci u Vukovarskoj ulici i u hostelu pod Dubom.

Popularni Članci