JOŠ NIJE GOTOVO! Dio građana još uvijek bez vode, odrona ima svuda po prometnicama

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Hladnoća i nepovoljni vremenski uvjeti koji su pogodili dubrovačko područje još uvijek utječe na svakodnevicu Dubrovčana, o čemu svjedoči i izvješće Županijskog centra 112. Naime, odrona ima po prometnicama cijele Županije, a cijevi i vodomjeri još uvijek pucaju. Više pročitajte u izvještaju ŽC112 kojeg prenosimo u cijelosti.

'Dana 13.01.2017. godine, u 112 Dubrovnik zaprimljen je veći broj poziva građana koji su upozoravali na odrone po prometnicama kroz cijelu Dubrovačko-neretvansku županiju. Isti su po dojavi odmah proslijeđeni nadležnim cestarskim službama.
Tijekom istog dana u 112 Dubrovnik zaprimljeno je 30-tak poziva građana o oštećenju cijevi i vodomjera nakon otapanja leda uzrokovanog vremenskim neprilikama od proteklih dana. Pozivi su prosljeđeni nadležnim komunalnim službama na postupanje.

Dana 13.01.2017. godine u jutarnjim satima ukinuti su zimski uvjeti na svim državnim i županijskim cestama u DNŽ. Sve prometnice su očišćene od snijega te posute da ne dođe do poledice,' stoji u izvještaju.

Popularni Članci