JOŠ JEDNA FILMSKA KULISA U GRADU Petka postaje lokacija za snimanje opasnih scena (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: IBM
Dubrovnik je ovih dana idealna lokacija za snimanje. 

Danas se pripremala lokacija na Petki gdje se sutra očekuje snimanje filma s Nicolas Cageom. Tako je postavljen zip line, nadograđene su umjetne stijene, zemljom je nasut dio puta koji vodi do Petke... Sudeći po rekvizitima snimat će se neke opasne adrenalinske scene.

Podsjetimo, Pedro Pascal i Nicolas Cage snimaju  film "The Unbearable Weight of Massive Talent". Nicholas Cage će u filmu utjeloviti fiktivnu verziju samog sebe dok očajnički želi ulogu u filmu redatelja Quentina Tarantina. Uz to se privatno bori s mušicama svoje kćeri tinejdžerice i pokušava popraviti njihov odnos. U filmu je pristao glumiti samog sebe jer su mu scenaristi potvrdili da im cilj nije izrugivanje, već odavanje počasti njegovim najboljim ulogama. Pedro Pascal je glumio u hit-seriji "Igra prijestolja" utjelovio Oberyna Martella u njezinoj četvrtoj sezoni, a imali smo ga prilike gledati i kao Javiera Peñu u popularnoj seriji "Narcos". 

Danas je i HBO produkcija boravila u povijesnoj jezgri gdje su snimili kadrove za film, a Grad je tako glumio Jeruzalem. 

Popularni Članci