IZAŠAO JE SPOT I IZGLEDA VRHUNSKI! Sad je jasno što se snimalo kad su na Banje stigli konji i kamere (VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Ferretti Group, multinacionalna tvrtka koja je specijalizirana za dizajn, izgradnju i prodaju luksuznih motornih jahti, predstavila je promotivni spot za novu jahtu, koji se snimao u Dubrovniku. 

"Prekrasna, skladna, profinjena: nova Costum Line Navetta 38, oda je prekrasnom dizajnu. Uživajte u našem najnovijem remek-djelu i prepustite se mašti", objavili su uz video. 

Uz prekrasan dizajn jahte, pojavljuju se i kadrovi snimljeni u Gradu - podno zidina, na Banjama, na zidinama... Spot je i svojevrsna oda seriji 'Igra prijestolja', a i sama svjetska premijera nosi naziv 'Ljepota je pronašla svoje prijestolje'. Tako se u spotu pojavljuju zmajevi, ali i glazba inspirirana serijom. 

U spotu su i kadrovi manekenke koja na Banjama jaše na konju, što je ujedno i odgovor na pitanje što se snimalo sredinom travnja kad su nam čitatelji slali fotografije s najpopularnije dubrovačke plaže. 

Iako je video zaista prekrasan, ipak se u odjavi potkrala pogreška. Naime, vlasnik konja je obitelj Pavlić koja ima svoj ranč na Grudi, dok u odjavi stoji drugo ime. 

Popularni Članci