'

Irena Labaš savršen gradski radnik, Andrea najbolja u DURI, a Muratti najbolje vozi školski autobus

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Portaloko
Politička kampanja za lokalne izbore još uvijek nije službeno počela, ali je u punom jeku. I to se vidi iz dana u dan. Sve učestaliji je rat priopćenjima, pressicama, reagiranjima, retorikom, demagogijom, a tu su i 'niski udarci'. Najzanimljivija su aktualna prepucavanja unutar dubrovačke vladajuće koalicije. SDP je javno stao u obranu svoga kandidata za gradonačelnika, Nika Šalje, pa su tako jučerašnjim priopćenjem za javnost reagirali na gradonačelnikove izjave kako Niko Šalja kao njego zamjenik nije radio ništa. Uz to su mu spočitali kako su ga upravo on doveli na vlast u Dubrovniku.


Na te navode SDP-a nije ostao dužan ni gradonačelnik Vlahušić, koji se osvrnuo na stanje u vladajućoj koaliciji, danas tijekom obilaska radova na kanalizacijskom sustavu u Komolcu.

Andrea Novaković umjesto Vere Djokaj

'O mom odnosu sa SDP-om najbolje govori činjenica što sam za direktoricu Dubrovačke razvojne agencije DURA, nakon ostavke Vere Djokaj, predložio vijećnicu SDP-a Andreu Novaković, jer mislim da ona taj posao u Dubrovniku zna najbolje raditi.

Irena Labaš vrhunski vodi projekt Lazarete

Predzadnja osoba koja je zaposlena u Gradsku upravu je Irena Labaš iz SDP-a. Ona fantastično vodi projekt rekonstrukcije Lazareta i odličan je inženjer. Biram sebi najbolje suradnike bez obzira iz koje su stranke,' rekao je Andro Vlahušić, osvrnuvši se također na oporbeni HDZ.

'Evo, Komolac je jedna od najjačih utvrda HDZ-a , a sve što su od mene u ovom kotaru tražili, Grad je napravio,' zaključio je Vlahušić te iznio svoje viđenje politike u Dubrovniku u funkcioniranju Gradskog vijeća.

Muratti vodi Vijeće kao da vozi školski autobus

'Ovaj aktualni model 13:12 ruku nije dobar za Dubrovnik, iako je to do sada funkcioniralo. Dubrovnik mora prestati s tim modelom. Olga Muratti je vodila Gradsko vijeće kao da vozi školski autobus. Jesu li svi đaci na broju? Uvijek je morala provjeravati gdje je, recimo, Torić, je li u vijećnicu ušao Hrnić. Tražit ću konsenzus svih stranaka u novom sazivu Gradskog vijeća. Inzistirat ću da se sjednice održavaju barem jedanput mjesečno,' zaključio je Vlahušić te uputio znakovite predizborne političke poruke najjačim strankama.

'Hrvatska ide dole, a Dubrovnik gore. Ukoliko će političke stranke slušati Hrvatsku i SDP u Dubrovniku, i Grad će biti u recesiji. Ukoliko će slušati HDZ, tada će se Dubrovnik baviti ideologijom iz stoljeća sedmog. Ako građani budu birali SDP i HDZ, dobit će sukob Karamarko – Milanović. Ako budu birali konkretne vijećnike i aktualnog gradonačelnika, Dubrovnik će i dalje imati stipendije, kanalizaciju i sve ostale projekte. Pogledajte gdje nam je zemlja, a čime se oni bave posljednjih dana,' poručio je javnosti i svojim suparnicima Andro Vlahušić.

 

 

Izvor: Portaloko
 

Popularni Članci