IMAMO VIDEO MR. BEASTA! Najpoznatiji svjetski youtuber odradio trening u teretani u Lapadu (VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Dubrovački dnevnik
Najpopularniji svjetski youtuber težak 500 milijuna dolara, James Stephen Donaldson, poznat kao Mr. Beast, posjetio je Saiyan gym teretanu u Lapadu gdje je odradio trening.  Dubrovački dnevnik ekskluzivno donosi video. 

Mr. Beast posljednjih dana je u Kuparima snimao jedan od svojih visokoprodukcijskih videa u razrušenom hotelskom kompleksu, a slobodno vrijeme iskoristio je i za upoznavanje grada, ali i trening. U sklopu svog boravka u gradu, poznati youtuber posjetio je teretanu Saiyan gym s prijateljem Shawnom Hendrixom, koji je bio pobjednik prošlogodišnjeg Mr.Beastova izazova ''Survive 100 Days In Circle, Win $500,000". 

Teretana se nalazi na adresi Iva Vojnovića 108, a možete je pronaći na Google kartama gdje je Mr. Beastova ekipa ostavila pozitivnu recenziju, a teretanu možete posjetiti i vi i provjeriti zaštu ju je Mr. Beast izabrao.

Nije poznato što je Mr. Beast snimao

Kako smo već ranije pisali, u razrušeni kompleks u Kuparima ne može se ući već danima jer su putevi zablokirani, a razlog snimanje jednog od videouradaka Mr. Beasta. Za video se očekuje kako će brojati gledanost u desecima milijuna pregleda na Youtubeu. Mr. Beast za sada nije otkrio što je snimao u okolici Dubrovnika, no sigurno je kako će i to biti vrhunska promocija za grad kojega filmaši obožavaju. 

Tim broji 250 ljudi

Ovaj 25-godišnjak snimanjem videa za Youtube se počeo baviti s 13 godina, a njegov uspon je počeo 2017. godine kada je video u kojemu broju do 100 000 postao viralan i osigurao mu budućnost. Danas njegov tim broji nevjerojatnih 250 ljudi, a videi koje snima su na zavidnoj razini produkcije.

Na Youtube kanalu Mr.Beast ima preko 236 milijuna pretplata što ga čini prvim na listi pojedinaca s najviše pretplatnika, a drugi je po broju pretplatnika od svih Youtube kanala.

Veliki filantrop

Veliki dio svog bogatstva vraća zajednici po čemu je poznat, pa je tako do sada donirao milijune dolara organizacijama koje se bave očuvanjem biljnog svijeta, čišćenjem oceana i slično. Zahvaljujući njemu, diljem SAD-a je posađeno 25 milijuna stabala, donirao je 20 tisuća pari obuće djeci u Africi, financirao gradnju više stotina bunara s pitkom vodom i poklonio školama tehnologije u vrijednosti 300 tisuća dolara. Ima i poseban kanal Beast Philanthropy, a sav prihod od reklama i promocija donira humanitarnim organizacijama.

Popularni Članci