I VI MOŽETE POMOĆI HPD Sniježnica želi kupiti kontejner jednoj tročlanoj obitelji pogođenoj potresom

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Marko Prpic/PIXSELL
HPD Sniježnica na svojim stranicama su objavili kako skupljaju donacije za jednu obitelj 

"Od samih početaka ove “potresne” situacije na Banovini naši članovi sa svojom penjačkom i speleo opremom sudjeluju u raznim radnim akcijama na pogođenom području  dok dio članova sudjeluje i u sastavu HGSS–a stanice Dubrovnik dotad mi ostali skupljamo razne donacije i sl. Neki su još uvijek gore i pomažu. Nemamo ništa pametno reči što već nije rečeno o situaciji gore, drago nam je što smo bili i iz prve ruke vidjeli kako sve to skupa izgleda, nažalost jako je jako tužno.

Sad kad već imamo kontakte i saznanja sa samog terena o potrebama ljudi odlučili smo se za jednu ciljanu humanitarnu akciju.

U dogovoru sa “terencima” odlučili smo se za kupovinu kontejnera jednoj tročlanoj (roditelji i kćer) obitelji. Naravno trebamo pomoć svih članova a može i nečlanova društva. Prijevoz smo već osigurali, a počeo je gore padati i snijeg tako da se moramo malo požuriti. Skupljanje donacija počinjemo odmah i traje do subote 16.01.2021. 

Svaki iznos je dobodošao i ajmo još jednom pokazati da možemo napravit čuda kad se skupimo i udružimo!", poručili su iz HPD Sniježnica.

Uplate su moguće na račun društva:

IBAN: HR9123400091110378058

poziv na broj HR99

obavezno u opis plaćanja napisati:

DONACIJA ZA PETRINJU

Popularni Članci