HUMANITARNA UTRKA ZA KARLU Mlada Dubrovkinja treba vašu podršku

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Privatni album
Bez ijedne vlasi na glavi, sa šarenom maramom i najširim osmijehom kojeg ste ikad vidjeli, a koji isijava život, prije nekoliko dana hrvatskoj se javnosti predstavila sedamnaestogodišnja Dubrovkinja Karla Sentić.

Karli je u rujnu prošle godine dijagnosticiran rijetki tumor u desnom sinusu, ali konačna dijagnoza još nije potvrđena. Od tada, Karla svoje srednjoškolske dane provodi na liječenju u Zagrebu, daleko od doma i prijatelja. Iako se mladoj djevojci život potpuno preokrenuo od kada je saznala da je teško bolesna, ona ne gubi nadu, optimizam i osmijeh. Ne nedostaje joj planova, želja i ciljeva, ali prvi od njih jest pobijediti bolest.

Organizatori Dubrovačkog polumaratona odlučili su podržati Karlu i njenu obitelji u toj borbi pa će utrku za građane na 5 kilometara, koja će se trčati 1. svibnja, posvetiti upravo ovoj mladoj “lavici”, a sav prihod od utrke uplatiti za njeno daljnje liječenje.

Pozivamo vas da se u što većem broju prijavite za ovu utrku te na taj način podržite Karlu i ovu plemenitu inicijativu, poručili su organizatori.

Ovdje se možete prijaviti.

Popularni Članci