BIZARNI DUG I ČIN Za njega se humanitarnim akcijama prikupljala pomoć, a sad je uhićen jer je platio i naručio paljevinu auta

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Društvene mreže, DD, Nikša Klečak
Poznati su detalji i motivi namjernog zapaljenja automobila na Gorici sv. Vlaha koje se dogodilo u kolovozu ove godine.

Policija je nedavno objavila i snimku osobe za koje se sumnjalo da je počinila navedeno kazneno djelo, a kasnije je navedena osoba i prepoznata te se klupko razmotalo pa je pronađen i nalogodavac.

Iako je više prijevoznih sredstava tom prilikom zapaljeno, policija je utvrdila od kojeg automobila je požar započeo. Vlasnik automobila je bio I. M. iz Dubrovnika, inače nogometni menadžer no ustvrdilo se da je stvarni razlog kaznenog djela stari partnerski odnos s Predragom Kasumovićem, našim sugrađaninom koji je zbog teške bolesti u invalidskim kolicima, i za njega se u više navrata skupljala humanitarna pomoć uz razne organizirane događaje.

On je zajedno s I.M. prije više godina imao ugostiteljski objekt koji je propao te je ostao porezni dug. Dugogodišnji gnjev je očito presudio do te mjere da je Kasumović, prema tvrdnjama iz istrage, angažirao svog susjeda Harisa Mehića, nezaposlenog automehaničara i taksistu te mu dao 20 tisuća kuna da zapali automobil svog bivšeg partnera.

Haris Mehić je ove godine dio vremena proveo u zatvoru zbog više kaznenih djela među ostalim kazneno djelo prijetnje, krađe, sudjelovanje u tučnjavi te sprječavanje službene osobe u obavljanju posla, a očito pritisnut financijskim dugovima pristao je na ovaj oblik 'dodatne zarade' koji bi ih obojicu mogao skupo stajati.

Popularni Članci