Gradonačelnik Vlahušić primio Bastiana Schweinsteigera, Roberta Kovača i Anicu Kovač (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Grad Dubrovnik
Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić i direktorica Turističke zajednice Grada Dubrovnika Romana Vlašić susreli su se danas s njemačkim nogometašem BastianomSchweinsteigerom i njegovom djevojkom Sarah Brandner koji nakon pobjede na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu borave u Dubrovniku na godišnjem odmoru. U njihovoj pratnji sastanku su se pridružili i Robert i Anica Kovač.

Gradonačelnik Vlahušić čestitao je gostima na uspjehu i osvajanju prvenstva te im poželio dobrodošlicu u Grad Dubrovnik te da se odmore i uživaju u boravku u Gradu. Schweinsteiger i njegova pratilja zahvalili su gradonačelniku na gostoprimstvu i srdačnoj dobrodošlici te su iskazali oduševljenje prirodnim ljepotama Grada i povijesnim znamenitostima.

Schweinsteiger je s gradonačelnikom razgovarao o daljnjem planovima u  nogometnoj karijeri nakon osvajanja prvenstva, kao i o nedavnom posjetu kancelarke Angele Merkel Dubrovniku. Gradonačelnik Vlahušić ovom prigodom mu je osobno uručio pozive za suigrače u Njemačkoj nogometnoj reprezentaciji, a Schweinsteiger je njemu poklonio dres njemačkog kluba BayerMunchena sa svojim imenom.

Popularni Članci