GRAĐANI POLUDJELI ZA NOVOM APLIKACIJOM 'Možete pozivati iz kafića, kluba, ne morate izlaziti vani!' (VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Ivona Butjer
Udruženje obrtnika autotaksi prijevoznika Dubrovnik prije nekoliko mjeseci je uvelo novu, besplatnu aplikaciju 'Taxi client Dubrovnik' koja je, kako kaže predsjednik Udruženja Božo Miletić, postala pravi hit. 

Riječ je o aplikaciji koja se može besplatno preuzeti s interneta i uz koju je, uz samo nekoliko klikova, moguće pozvati taksi vozilo te svo vrijeme pratiti njegovo kretanje, bez troškova, zvanja i na poprilično brz i jednostavan način. 

'Ove godine imamo puno više poziva, a posebno preko aplikacije. To je dosta brži način pozivanja taksija, nema potrebe za zvanjem putem mobitela. taksi možete pozvati dok ste u discu, kafiću, ne morate izlaziti vani,' izjavio je Miletić. 

Inače, iz tzv. 'žutog taksija' napominju kako je uveden popust za građane. Fiksna cijena vožnje na užem dijelu grada, primjerice od Kantafiga do Zlatnog potoka, iznosi 30 kuna. Do Mokošice i Župe dubrovačke, naručitelji će platiti 75 kuna, odnosno 150 kuna do Cavtata i Zračne luke Dubrovnik. 

Na pitanje hoće li cijene takve i ostati, Miletić je kazao kako će se potruditi da pronađu zakonski način i model kako će omogućiti građanima korištenje tih cijena i u sezoni. 

Više pogledajte u videoprilogu. 

Popularni Članci