GOLF NA SRĐU IDE DALJE Investitori poručili: 'Spremni smo krenuti u realizaciju prve faze!'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Lucija Komaić
Tvrtka razvoj golf uputila je priopćenje za javnost koje prenosimo u cijelosti. 

Investitor projekta Golf Park Dubrovnik, danas se sastao s predstavnicima Grada Dubrovnika i predstavnicima svih kubova vjećnika Gradskog vijeća, kako bi se svi dionici upoznali s međusobnim obvezama i daljnjim koracima na realizaciji projekta golfa na Srđu.

Na današnjem sastanku održanom u Maloj gradskoj vjećnici u Gradu Dubrovniku, tvrtka Razvoj golf, predstavnik investitora u projektu izgradnje sportsko-rekreacijskog centra s golf igralištem na Srđu, upoznala je predstavnike Grada Dubrovnika i Gradskog vijeća sa statusom projekta, daljnjim medjusobnim obvezama, te koracima ka realizaciji projekta. Zalažući se za u potpunosti transparentne odnose, na sastanku su predstavljene sve otvorene stavke međusobnih obveza Grada i investitora. Nastavno na iznesene činjenice obveza koje Grad, u skladu sa zakonima, treba realizirati u svojim okvirima kako bi projekt uspješno krenuo u realizaciju, također je iznesen prijedlog da se u roku od 30 dana održi idući sastanak na kojem će biti iznesen prijedlog međusobnog reguliranja prava i obaveza kroz koji bi se detaljno definirali svi odnosi Grada i investitora, a koji se odnose na infrastrukturu, pročišćivač, zacjevljenje tunela i javni park.

Investitor je jos jednom ponovio da je spreman krenuti u realizaciju prve faze projekta čija vrijednost se procjenjuje na cca 303 milijuna kuna, a koja ukljucuje obnovu tvrdave Imperial, dio infrastrukture, krajobraz i dio vila. Ukoliko se sve bude odvijalo u skladu s postavljenim rokovima, početak izgradnje projekta Golf Park Dubrovnik, očekuje se najkasnije u listopadu ove godine, a za što je preduvjet potpuna i pravovremena suradnja gradske uprave i institucija s investitorima.

Popularni Članci