KAKO BI GLASALI DA SU DANAS IZBORI? Franković prvi, treći je kandidat koji još nije najavio kandidaturu!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Pixsell
Da su danas lokalni izbori Mato Franković bi bio prvi izbor za gradonačelnika sa 31 posto, a u drugi krug s njim bi išao Andro Vlahušić koji sa zaključenjem ankete ima 14 posto.

Zanimljiva je i pozicija trećeg mjesta na kojoj se nalazi Željko Raguž, a koji svoju kandidaturu još nije istaknuo. On sa 11 posto puše za vratom drugoplasiranom Vlahušiću dok je odmah iza njega Pero Vićan koji je tek proteklog tjedna objavio kandidaturu. Đuro Capor ima podjednak postotak s Perom Vićanom, a SDP-ov Jadran Barač drži četiri posto manje, odnosno 6 posto, dok je zadnji Maro Kristić sa 3 posto.

Tradicionalno predstavljanje kandidata za gradonačelnika je u veljači, od Feste sv. Vlaha pa sve do kraja mjeseca pa će se tako i kampanja 'zalaufati' početkom ožujka pa sve do polovice svibnja kada će se održati prvi krug lokalnih izbora. Kako bude kampanja odmicala tako će se i poredak kandidata mijenjati. Tome kampanja na kraju i služi, da bi se, u dubrovačkom slučaju sve poznati kandidati predstavili još jednom i iznijeli svoje programe. 

Nova anketa je dostupna na portalu, a sada vas pitamo tko je vaš izbor za župana.  

Popularni Članci