'

FOTO Sarajevo, ljubavi moja!

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Subotnju večer Klub Sarajlija i njihovi gosti proveli su na zabavi „Ususret proljeću“ na kojoj su uz taktove bosanske glazbe imati priliku i uživati u delicijama tradicionalne kuhinje te sudjelovati u lutriji.

Da Sarajevo i svi koji s tim gradom imaju veze, ima dušu dokazuje i raspoloženje koje je tijekom cijele večeri bilo na vrhuncu. Podij se nije praznio, a euforija oko tombule bila je zarazna. Večer su osim samih članova Kluba pohodili i njihovi gosti među kojima su bili i Olga Muratti i Niko Šalja.

Za glazbu je bio zadužen Zlatko Volarević – Dilajla koji je uz pjevanje i izuzetno lagodno vodio program te s uvodnih nekoliko riječi podsjetio na sve velikane, simbole Sarajeva, pa je tako Kemal Monteno dobio najveći pljesak. Večer je otvorena uz stihove pjesme 'Sarajevo ljubavi moja', himne Sarajeva.

Pokoju riječ publici je uputila i Vesna Batinić, predsjednica udruge Klub Sarajlija naglasivši kako je pred prisutnima „večer ljubavi i novih prijateljstava“.

Nije trebalo dugo da se podij napuni te su i mladi i stari s lakoćom iskazali svoje plesno umijeće uz taktove Crvene jabuke, Zdravka Čolića, Kemala Montena i neizostavnog Halida Bešlića.

Tombula je posebno doprinijela atmosferi, posebno zbog činjenice da je svaki listić dobitan te su se s radošću svi prisjetili čari otvaranja darova te ushićenja koje inače vezujemo uz blagdane i rođendane.

Bila je tu i aukcija i to sitotisak Straduna koji je prodan za 350 kuna. 

Popularni Članci