'

ESN organizira put u Sarajevo

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Erasmus Student Network Dubrovnik u svom novom projektu organizira put u grad sevdaha, ćevapa i pita. Posjet Sarajevu planiran je za 8. do 10. ožujka, a pored organiziranog prijevoza i smještaja, ESN nudi i razgledavanje grada i organizirane zabave.

Podsjetimo, ESN Dubrovnik dosad je orgnaizirao veliki broj druženja, zabava, ali i putovanja od kojih većina najradije pamti ono u Mostar. Ovaj put, destinacija je Sarajevo gdje će studenti, ali i ostali zainteresirani provesti 3 nezaboravna dana.

Za Dubrovački dnevnik, predsjednica udruge Belinda Bošnjak je izjavila: „Očekujemo veći odaziv jer je cijena privlačna, a i isti vikend će tamo biti studenti iz Zagreba, Rijeke i Osijeka odnosno njih približno tisuću stoga ćemo skupa ići na zabave. Organizirana su dva mjesta, ovisno o vrsti glazbe koju putnici preferiraju.“

Cijena koju predsjednica spominje je 375 kuna odnosno 50 eura u koju su uključena 2 noćenja u hostelima na Baščaršiji, prijevoz privatnim autobusom, obilazak grada s lokalnim vodičem, izlet u prirodu odnosno Vrelo rijeke Bosne, te organizirane zabave.

Ono što udruga naglašava jest da se bitno prijaviti preko e-maila (esn.dubrovnik@gmail.com) ili mobitela (098/458156; 099/4800056) dok se karte mogu kupiti u ESN-ovom uredu na Lapadskoj obali 7 u uredu Studentskog zbora. Broj mjesta je ograničen, no predsjednica udruge naglasila je kako u slučaju velikog interesa postoji mogućnost rezervacije još jednog autobusa. 

Popularni Članci