Dubrovčanin revoltiran: Grana mi je pala na rame, a s hitne su me poslali doma po osobnu!

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Dubrovčaninu starom 65 godina jutros je pala grana na rame kod autobusne stanice na Pošti Lapad, nakon čega je, kako kaže, doživio neugodno iskustvo na Hitnoj pomoći. 

Kako nam je kazao, uslijed pada grane, zadobio je frakturu ramena, no radi se o lomu za kojeg nema nikakvog tretmana osim mirovanja. 

"To je bila grana oko 20 kg, pala je sa 5-6 metara visine. Srećom da nije po glavi jer me više ne bi bilo", objašnjava. 

No pad grane bio je samo početak muke ovoga Dubrovčanina. 

"Pala mi je na rame i ja sam izgubio dah, nisam mogao disati, počelo mi se mantrati. Neka žena je nazvala hitnu, naletila je jedna s Babinog kuka, ne moja, ali izašla je doktorica. Pitali su me mogu li savijati prste, ali mene je užasno bolilo rame. Međutim, rekli su mi da imaju pacijenta u kolima i da me ne mogu primiti, a da su druga zauzeta. Ja sam se zahvalio i pošao sam na taxi", priča ozlijeđeni Dubrovčanin.

Stigao je do bolnice gdje su mu tražili osobnu, koju u tom trenu nije imao uz sebe. Rekao im je da je iz Dubrovnika i da su mu svi podaci u kompjuteru, a naglašava da mu se tada jako mantralo.

"Trebali su mi pružiti pomoć, a ne tražiti podatke", govori.

"Pošao sam u policiju to prijaviti, međutim rekli su mi da s tim nemaju veze. Onda sam otišao doma i uzeo osobnu. Kad sam došao u bolnicu, iznenadili su se da sam u sustavu. Izgubio sam red i čekao sam satima, tek sam maloprije došao doma", priča Dubrovčanin.

Dodao je kako nikad u svojih 65 godina nije imao prijelom niti je završio u bolnici, a za ovo iskustvo, kaže, neće imati dobra sjećanja. 

Popularni Članci