test

Dubrovački umirovljenici mogu provesti vrijeme u poludnevnom boravaku u Centru za karijere mladih Dubrovnik

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: A.Č.
Još jedna zanimljiva aktivnost za umirovljenike stiže iz Centra za karijere mladih Dubrovnik, a u sklopu projekta Ujedinjene generacije! Ovaj put riječ je o poludnevnom boravku koji je umirovljenicima dostupan svaki radni dan od 08 do 12 sati u prostorijama Udruge na adresi Metohijska ulica 4. 

Program traje do 14.10.2022., a umirovljenici mogu doći i uživati u jutarnjoj kavi, čitanju novina, igranju društvenih igara, ugodnom druženju s ostalim umirovljenicima i/ili mladima, slušati audio drame i radijske emisije nastale tijekom provedbe projekta. U prostorijama Udruge osigurano je grijanje/hlađenje, aparat za kavu, kuhinja i wc, kao i IT oprema, brojne društvene igre i raznolik sadržaj.

Cilj ove aktivnosti jest pridonijeti podizanju kvalitete života i mentalnog zdravlja umirovljenika, zatim sprječavanju osjećaja usamljenosti te radu na međugeneracijskoj solidarnosti.

Kako se provedba projekta Ujedinjene Generacije približava kraju, Centar za karijere mladih Dubrovnik poziva sve da u naredna, nešto više od, dva tjedna (svaki dan od 08 do 12, do 14.10.2022.) navrate u prostorije kako bi se još družili, razmijenili svoja iskustva i vidjeli daljnje mogućnosti suradnje u zajednici.

Popularni Članci