DUBROVAČKI TATE OPET U AKCIJI Njihov 'Božić prije Božića' usrećit će potrebite obitelji, a pridružiti se možete i vi

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Grgo Jelavić/PIXSELL
Dubrovački tate, okupljeni u Facebook grupi 'Tata je tata' su opet u akciji. I ovoga Božića uljepšat će blagdane za više potrebitih obitelji, a pozivaju sve da im se jave ukoliko poznaju sugrađane kojima treba pomoć. 

"Približava nam se Božić a samim time i nova predbožićna akcija „Božić prije Božića" dubrovačkih Tata gdje kao i svake godine kupujemo veliku spenzu za obitelji sa djecom iz dubrovačkog kraja koje trebaju pomoć. Međutim kakve bi mi to bili Tate da ne mislimo najviše na djecu tako da će kao i svake godine fokus naše akcije biti ujedno i na poklonima za djecu za te obitelji u potrebi tako da im makar ovo Božićno vrijeme olakšamo život i vratimo osmijeh koji se možda sakrio iza oskudice i problema.

Ovo je ujedno i poziv svima vama dragi prijatelji koji niste članovi facebook grupe " Tata je Tata" da nam se slobodno javite ukoliko znate neku obitelj sa djecom iz Dubrovnika ili uže okoline ( naravno uz njihov pristanak, pri čemu kao uvijek čuvamo anonimnost obitelji) da trebaju našu pomoć. Hvala vam na vašoj podršci i svim donacijama s kojima ćete još jedan Božić ulijepšati mnogoj djeci iz Dubrovnika i okolice.

Neka čarolija Božića u našem Gradu započme od dubrovačkih Tata... ", poručuju osnivači grupe 'Tata je tata'.

Popularni Članci