Dubrovački privatni iznajmljivači mogu se prijaviti za prioritetno cijepljenje

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
 Ministarstvo turizma i sporta Republike Hrvatske uputilo je dopis turističkim zajednicama kako bi prikupili podatke o zainteresirim privatnim iznajmljivačima za cijepljenje.

"Sukladno uputi Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske, Turistička zajednica grada Dubrovnika će do srijede, 5. svibnja do 14 sati prikupljati podatke svih privatnih iznajmljivača zainteresiranih za cijepljenje.

Ako se želite prijaviti, molimo pošaljite nam najkasnije do srijede, 5. svibnja 2021. do 14 sati na email tic@tzdubrovnik.hr sljedeće podatke:

IME I PREZIME
DATUM ROĐENJA
OIB
MBO (MATIČNI BROJ OSIGURANIKA HZZ)
MJESTO GRAD/OPĆINA (PREBIVALIŠTA)
POŠTANSKI BROJ
BROJ MOBITELJA
ADRESA E-POŠTE

Zaprimljene baze podataka će se dostaviti nadležnim županijskim zavodima za javno zdravstvo koji će u kratkom vremenu izraditi plan cijepljenja i organizirati cijepljenje na zajedničkim punktovima za cijepljenje opće populacije ili na neki drugi prikladan način o čemu će iznajmljivači biti pravodobno obaviješteni. Termini cijepljena ovisiti će isključivo o prioritetima koje određuje Hrvatski zavod za javno zdravstvo te nadležni lokalni i područni zavodi za javno zdravstvo i institucije koje provode cijepljenje, dok će mogućnost odabira određene vrste cjepiva ovisiti o dostupnosti cjepiva na određenoj lokaciji u trenutku cijepljenja.

Napominjemo ovim putem da je spomenuto prioritetno cijepljenje dobrovoljno i odnosi se samo na privatne iznajmljivače", poručili su iz Turističke zajednice Grada Dubrovnika.

Popularni Članci