DOZNAJEMO Zaraženi frizerka, radnica Palacea i zaposlenik ureda ugostiteljske tvrtke

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Lucija Komaić
Kako neslužbeno doznaje Dubrovački dnevnik, dvije zaražene osobe koronavirusom s dubrovačkog područja nažalost su one koje su radile u većim kolektivima, odnosno radile s ljudima.

Jedna ženska osoba koja je zaražena je sobarica hotela Palace, a druga frizerka koja je radila u jednom salonu u Dubrovniku. Također, zaraženi muškarac je zaposlenik tvrtke Nautika d.o.o. Kako doznajemo, radi se o osobi koja je radila u uredima ove tvrtke, koja je zaražena izvan Dubrovnika, nakon čega je vrijeme provela u izolaciji i ni s kim od ostalih kolega u tvrtki nije bila u kontaktu, kao ni s bilo kime drugim  iz njihovih ugostiteljskih objekata. 

Podsjetimo, jučer su dvije osobe zaražene koronavirusom. Kako su napisali iz Stožera civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske žuapnije, riječ je o mlađoj ženskoj osobi s blagim simptomima koja se zarazila u Zagrebu, te o ženskoj osobi srednjih godina čiji su simptomi nešto teži i trenutno je hospitalizirana na odjelu infektologije,  čija se epidemiološka veza još utvrđuje. "

Recimo i da je Dubrovnik na jedan dan bio i "corona free" i to 18. lipnja. No, već idući dan ponovo je jedna osoba zaražena. Trenutno je u Županiji dubrovačko-nertevanskoj petero osoba oboljelo od Covida-19.

V.S. 

Popularni Članci