DOŽIVJELA RUŽNO ISKUSTVO U KONZUMU 'Prodavačice su vikale na mene jer nemam masku, a ja imam liječničku potvrdu da je ne moram nositi'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
Jedna Dubrovkinja otkrila nam je ružno iskustvo koje je doživjela u Konzumu u Župi dubrovačkoj.

"Zbog zdravstvenih simptoma koje imam (srčani bolesnik jer sam imala infarkt, dijabetičar na inzulinu 30 godina, problema sa disanjem i sinusima radi devijacije nosa) dobila sam liječničku potvrdu od svoje liječnice opće medicine da nisam sposobna nositi masku. Na pitanje djelatnika zašto ne nosim masku objasnila sam da imam liječničku potvrdu da ju ne moram nositi, a one su bezobrazno počele vikati na mene da se to njih ne interesira nego da će pozvati policiju." - ispričala je čitateljica Dubrovačkog dnevnika.

"Izašla sam iz dućana vrlo uzrujana i uznemirena njihovim ponašanjem. Ja zaista i ovako teže dišem a sa maskom nikako. Pogotovo radi šlajma koji mi se nakuplja u lijevoj nosnici u kojoj sam bila operirala septum." - otkrila je.

"Kako da se obranim od takvih ljudi kojima niti potvrda ništa ne znači. Napomenula bih da sam u Lidlu u Župi na upit zaštitara lijepo pokazala potvrdu i nisam imala nikakvih problema." - napomenula je ona.

Popularni Članci