DONOSIMO! Ljubomir Nikolić izlazi iz Gradskog vijeća, zamijenit će ga poznati 'srđevac'

Autor: Ivona Butjer Mratinović Autori fotografija: DD
Gradski vijećnik Kandidacijske liste grupe birača Srđ je Grad Ljubomir Nikolić napušta Gradsko vijeće, neslužbeno doznaje Dubrovački dnevnik. 

Nikolić je bio nositelj KLGB 'Srđ je Grad' na posljednje održanim lokalnim izborima, a ujedno je jedan od najaktivnijih vjećnika Gradskog vijeća. Dubrovački dnevnik neslužbeno doznaje kako bi na njegovo mjesto trebao doći Nikša Selmani. I Selmanija je dubrovačka javnost već imala priliku vidjeti kao gradskog vijećnika koji je u Vijeće ušao nakon što ga je napustio Ivan Viđen. 

Informaciju je za Dubrovački dnevnik potvrdio i sam Nikolić.

"Istina je, najavio sam svoj odlazak s krajem ovog mjeseca. Imamo načelo koje prakticiram od početka, a to je da nas netko zamijeni ako se ne možemo posvetiti dovoljno svim obvezama koje imamo. Tako je Nikša Selmani zamijenio Ivana Viđena, a sada će zamijeniti i mene. Imam obveze na poslu koje zahtijevaju veliku posvećenost tako da bi bilo neodgovorno od mene ostati u Vijeću, ako ne mogu biti posvećen onako kako to trebam biti. Naravno, ostat ću aktivan kao 'srđevac' i zajedno s ostalima ću raditi na pripremi svih sjednica, samo što neću biti tako eksponiran," izjavio je Nikolić za Dubrovački dnevnik. 

Popularni Članci