DOK JE BIRAO VOĆE IZGUBIO ČETIRI TISUĆE KUNA Ivica Barkiđija: Nema riječi kojima se može opisati poštenje djelatnice Tommyja!

Autor: Aida Čakić Autori fotografija: Goran Mratinović / DD
'Nema toliko lijepih riječi u hrvatskom jeziku kojima mogu opisati poštenje djelatnice Tommya u DOC-u Marije Barišić', govori nam Dubrovčanin Ivica Barkiđija koji nam je ispričao što mu se u ovoj trgovini dogodilo u petak.

On je u svojoj omiljenoj butizi, dakle u Tommyju u DOC-u, kupovao uobičajenu spenzu pa je u trenutku nesmotrenosti, dok je birao voće, ostavio preko četiri tisuće kuna, a da to uopće nije ni primijetio. Došao je na blagajnu, pročavrljao s djelatnicom Davorkom Mioč, a u međuvremenu je stigla njezina kolegica Marija Barišić te rekla kako je netko izgubio veću količinu novaca. 

Barkiđija nam priča kako je kasnije došao kraj automobila shvativši da je izgubljeni novac njegov jer je uočio da mu u novčaniku nedostaje veća količina koju je toga jutra zabunom uzeo.

- Vratio sam se u Tommyja i rekao da su novci moji, a Marija Barišić je pitala da joj točno navedem apoene. Budući da se utvrdilo da su novci moji, ja sam inzistirao da se ipak pregledaju i nadzorne kamere tako da budu sto posto sigurni, ali oni su to odbili jer su mi vjerovali budući da sam njihov stalni kupac - kazao je Barkiđija koji je počastio djelatnice Tommyja.

- Davao sam im novce jer su svojim potezom pokazale koliko su poštene, ali nisu htjele čuti za to pa sam im kupio veliku Bajaderu - zaključio je Ivica Barkiđija koji je pohvalio sve djelatnike butige Tommy u DOC-u.

Popularni Članci