'

DOBRODOŠLI! OŠ Ivana Gundulića puna srca dočekala svoje prvašiće (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr
OŠ Ivana Gundulića jutros je široka srca otvorila vrata još jednoj novoj generaciji učenika. U prvi razred ove je školske godine upisano 86 učenika u matičnu školu te dvoje učenika u područne škole na Koločepu i Šipanu.

Veselu dobrodošlicu na samom su im ulazu škole zaželjele učiteljice iz produženog boravka, a školski zbor, plesna skupina 3. razreda uz voditeljice Tiju, Martu i Taru prvašiće su razigrano uveli u dan koji se pamti – prvi dan školskog života.

Vedrana Elez, ravnateljica škole, uputila je nazočnima riječi dobrodošlice iskazavši ponos i veselje zbog novih učenika. „Budimo zajedno vašoj, a sada i našoj djeci, podrška. Neka rastu uz našu ljubav, povjerenje, razumijevanje. Imajmo razumijevanja, povjerenja i topline i u našim učiteljsko-roditeljskim odnosima, budimo primjer našoj djeci“, poručila je ravnateljica.

Programu dobrodošlice nazočio je i Miho Katičić, zamjenik pročelnika za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo, inače  nekadašnji đak ove škole.

Najsvečaniji trenutak bilo je upoznavanje učenika sa svojim  učiteljicama i odlazak u školske klupe. Učiteljice Ivana Curić, Dubravka Sambrailo, Paula Dropulić, Jelena Curić te učiteljice produženog boravka Dora Zec, Martina Miličević, Martina Maslać i Aneta Jović kreću s novom generacijom učenika na zajedničko putovanje čiji je cilj uvijek isti – odgajati i obrazovati zadovoljnu i sretnu djecu, djecu koja će odrasti u mlade ljude spremne za život.

Ima li veće nagrade, većeg ponosa roditeljima i učiteljima?

Popularni Članci