DOBRE VIJESTI! Želite se voziti po nižoj cijeni taksija? Samo trebate napraviti ovo!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Ivona Butjer
Udruženje obrtnika autotaksi prijevoznika Dubrovnik uputilo je obavijest o novim, nižim cijenama koju prenosimo u cijelosti.

'Odluka o autotaksi prijevozu koja je objavljena u Službenom glasniku br. X, od 29. srpnja 2016.. godine između ostalog definira i cijenu autotaksi usluga i to 29 kuna za početak vožnje te 9 kn za svaki prevaljeni kilometar dok za sve korisnike koji prije početka vožnje predoče Dubrovačku autotaksi karticu, cijena početka vožnje iznosi 12 kuna dok za svaki prevaljeni kilometar iznosi 6 kuna.

Zahtjev za Dubrovačku autotaksi karticu se osobno podnosi u  Udruženju obrtnika autotaksi prijevoznika Dubrovnik na trećem katu u zgradi bivše kasarne, svakim radnim danom od 09 do 14 sati.
Napominjem, cijenik je obvezujući za sve autotaksi prijevoznika, bez obzira koju boju znaka na krovu vozila imali, te sukladno Zakonu o prijevozu u cestovnom prometu za vrijeme vožnje taksimetar mora biti uključen sa istaknutom važećom tarifom. 
 
Ukoliko taksimetar nije uključen niste dužni platiti za pruženu uslugu a ja Vas molim da zapamitite reg oznaku vozila u kojemu ste se vozili te ga prijavite Udruženju.
Za sva pitanja i informacije stojimo na raspolaganju na tel. 020 411 411,' stoji u priopćenju kojeg potpisuje Božo Miletić, predsjednik Udruženja.

Popularni Članci