test

Crna udovica se oprostila od Marija Đanića: "Tako je teško, bio je najbolji od svih nas..."

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: društvene mreže, Crna udovica
Članovi Crne udovice dirljivom su se objavom oprostili od prijatelja Marija Đanića koji je preminuo 7. rujna u 60. godini života.

"Kako je teško oprostiti se od nekoga s kim te veže gotovo cijeli život. I kako ovako slomljen reći sve što bi htio o veličini čovjeka kao što bio Naš Mario. Ako je netko bio vjeran i odan Crnoj udovici od samog početka onda je to bio Mario Đanić. Ako nas je netko istinski podržavao, volio i davao sebe za ovaj bend onda je to bio Mario. Gotovo svaku našu svirku putovao s nama, skoro na svakoj probi prisutan, na svakom koncertu.

Dobronamjeran, plemenit i uvijek za prijatelje spreman sve učiniti. Toj dobroti nije bilo granice. Nije se znao ljutiti, prema svakome ljubazan. Mogli bi o veličini našeg Maria u nedogled. Trebalo ga je poznavati. Bio je najdobrije biće, bio je najbolji od svih nas. Bio je divan otac, suprug i brat. Bezgranično zaljubljen u svoju Vesnu i ona u njega. Ljubav kojoj bi svi pozavidjeli, ljubav kojoj smo se svi divili.

Bogat je onaj tko je bio Mariov prijatelj. Teško je, preteško se od tebe rastati. Falit ćeš nam Mario, falit ćeš do boli prijatelju, falit ćeš nam brate Naš. Mirno spavaj i Bog dragi nek je uz tebe anđele naš!

Vole te tvoji prijatelji,

vole te tvoja braća iz

Crne udovice," objavili su. 

Popularni Članci