ČEKA VAS VAŠ BESPLATNI PRIMJERAK Evo što možete pročitati u novom broju 'Dubrovačkog dnevnika petkom', idući već u utorak!

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Novi broj tiskanog izdanja 'Dubrovački dnevnik petkom' je na prodajnim mjestima od jutros. Ovim putem napominjemo kako će sljedeći broj tiskanog izdanja biti na prodajnim mjestima već 4. kolovoza, uoči Dana pobjede. 

Požurite po svoj besplatni primjerak i pročitajte najfreškije vijesti i najaktualnije teme. U novom broju donosimo intervju s predsjednikom Udruge ugostitelja Dubrovnik Antom Vlašićem te razgovor s odvjetnicom Viktorijom Knežević i područnom povjerenicom Sindikata turizma i usluga Hrvatske Dolores Lujić s kojima smo porazgovarali o dubrovačkom turizmu i gospodarstvu u vremenu epidemije koronavirusa. 

Istražili smo i kakva je situacija s vjenčanjima na području Dubrovačko-neretvanske županije u vremenu korona-krize, ali i legalnost besplatnih turističkih walking tura u Dubrovniku.

Posjetili smo u gradilište Groblja Dubac te provjerili kako teku radovi koje je novonastala situacija produljila. 

U novom broju donosimo i najzanimljivije trenutke s posljednje sjednice Gradskog vijeća. Za ljubitelje sporta donosimo i zanimljivu priču o Igoru Belanovu. 

Svoj primjerak potražite u butigama PEMO, DB KANTUN, Mini market Hladnica i Tisak trafikama.

Tisak je i dalje dobra platforma, uz portal, da i oglasi dođu do različitih generacija i ljudi, zato vaše male oglase slobodno šaljite na adresu oglasi@dubrovackidnevnik.hr.

Za sve informacije o oglašavanju budite slobodni obratiti se na adresu marketing@dubrovackidnevnik.hr, a za teme i sadržaj na redakcija@dubrovackidnevnik.hr ili urednica@dubrovackidnevnik.hr

Popularni Članci