VAŽNO, JESTE LI BILI U KONTAKTU? Zatvara se Marin Med, doktor iz bolnice pozitivan na koronavirus

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Grgo Jelavic/PIXSELL
"Dana 21.03.2020. obaviješteni smo od strane epidemiološke službe da je jednom od naših liječnika koji kod nas radi u nepunom radnom vremenu potvrđeno da je pozitivan na Korona virus (Covid – 19)", svoje priopćenje počinjeravnatelj Poliklinike Marin Med dr. Rikard Lenz.

Dubrovački dnevnik doznaje i da se radi o liječniku koji radi na odjelu otorinolaringologije u dubrovačkoj bolnici.

Priopćenje Rikarda Lenza prenosimo u cijelosti:

Posljednji put kada je liječnik radio u poliklinici bilo je u popodnevnim satima 16.03.2020. Svi pacijenti koji su bili na pregledu kod njega u posljednjih 14 dana su obaviješteni o mjerama samoizolacije te se kod nikoga od njih do sada nisu pojavili simptomi bolesti jer je liječnik tijekom pregleda koristio svu propisanu zaštitu.

Usprkos tome da niti jedan od djelatnika naše poliklinike nema znakova infekcije, kao odgovorna osoba i kao ravnatelj ustanove čiji je glavni cilj poboljšanje zdravlja naših sugrađana odlučio sam da svi naši zaposlenici budu u samoizolaciji do 30.03.2020.

Ovim putem vas dakle obaviještavam da će Poliklinika Marin Med biti zatvorena za rad sa pacijentima do 30.03.2020. a svi naši pacijenti koji su bili naručeni u tom periodu dobiti će nove termine pregleda.

Na kraju želim vas sve još jednom zamoliti da poštujete upute nadležnih službi za vrijeme trajanja ove infekcije te čuvajte sebe i svoje najmilije a poglavito svoje najstarije. Bez poštivanja ovih mjera od strane svih naših sugrađana ne postoji mogućnost da se ova bolest pobijedi i spriječi njezino širenje.

Za sve informacije trajno će biti dostupan naš broj telefona 020 400 500 te naša e-mail adresa: info@marin-med.com . Također je dostupan i moj osobni broj mobitela 098 427 000 ukoliko želite dobiti stručne informacije u vezi sa Covid-19 infekcijom nevezano da li ste korisnik naših usluga ili ne.

Ostanite doma, perite ruke i izbjegavajte bliske kontakte posebice sa starijim osobama.

Čuvajte sebe i sve oko vas!" - napisao je Lenz.

Popularni Članci