'Bili smo u paklu, a sada smo u raju!'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Dubrovački Dnevnik
Dubrovački biskup mons. Mate Uzinić primio je u petak, 15. veljače, dubrovačku tenisačicu Anu Konjuh i njezinu obitelj.

„Razlozi ovoga susreta su Anini rezultati i borba cijele obitelji oko zdrastvenog problema koji je imala Antonija. Na neki način obitelj je pokazala da i u teškoj situaciji, u povezanosti međusobnoj i povezanosti s Crkvom kojoj pripadaju, a onda i Bogom mogu odoljeti svemu i napraviti ono što treba.Također, želio sam upoznati ovu obitelj i dati im podršku kako fizičku tako i onu u molitvi“ rekao je biskup mons. Uzinić.

Mario Konjuh, Anin otac, zahvalio se biskupu na primanju.

 „Ta vjera je dio našega života. Ana nastupa i igra po cijelom svijetu, ali uvijek je ono osnovno da se zna odakle dolazi i što predstavlja. Imali smo problem sa drugom kćerkom, ali ipak Božja milost je bila na djelu, mi smo sigurni u to i uvjereni da ju je Bog ozdravio, stavio ruku na nju i ozdravio je, tako je dao dodatni motiv za Anu i uslijedili su rezultati koji su zadivili cijeli teniski svijet. Zahvalni smo zaista Bogu na svemu što nam je dao. Rekao sam bili smo u paklu sada smo u raju i nadamo se da ćemo i ostati u raju“ rekao je Mario Konjuh.

Skromna Ana Konjuh kratko je kometirala svoje doživljaje sa Australian Opena i nastupa za žensku tenisku reprezentaciju, rekavši kako su sva ta natjecanja iza nje i da se trenutačno usredotočuje na terapiju, ali i buduća natjecanja. Ističe kako su svi teški trenutci sada iza nje.

Prilikom posjeta biskup je Ani poklonio medaljon svetog Vlaha, a Ana je biskupu poklonila svoj reket i tenisku lopticu.

Popularni Članci