AKTUALNOSTI, RAZGOVORI, ANALIZE... Izašao je novi broj Dubrovačkog dnevnika Petkom!

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Tjednik Dubrovački dnevnik Petkom i danas možete besplatno preuzeti u butigama i na kioscima. Svoj besplatni primjerak uzmite u butigama PEMO, DB KANTUN (Brbora), Studenac, Tommy, Lidl, Mini market Hladnica, Mini market Prima (Zvono), Grkeš Mokošica i Tisak trafikama.

Potres u Petrinji već je nacionalna tema dva tjedna. Često se govori kako je osim tog područja, vrlo trusno i ono dubrovačko. Istražili smo kakve bi bile posljedice da Grad zadesi potres poput onoga koji je primjerice bio u Petrinji.

Na prošloj sjednici Gradskog vijeća bilo je riječi o navodnom namještanju natječaja za poslovni prostor u Boškovićevoj ulici. Istražili smo je li natječaj namješten ili je sve skupa bila slučajnost.

Pandemija je učinila svoje i po pitanju priprema za Festu svetog Vlaha. Provjerili smo kakav nas ovogodišnji blagdan dubrovačkog Parca očekuje.

Bliži se aviosezona, koja bi napokon mogla ispraviti turističku pa tako i ekonomsku krivulju koja se opasno nagnula prema dolje. Donosimo predviđanja direktora komercijalnih poslova Zračne luke Dubrovnik Ivana Maslaća i predsjednice Županijske komore Dubrovnik Nikoline Trojić.

Korona godina uzela je danak u mnogo čemu, ali brojni gradski projekti trebali bi ići dalje. Donosimo one najznačajnije koji nas očekuju u 2021. godini.

Dubrovački HSS je ostao bez predsjednika. Vido Bogdanović je dao ostavku. U razgovoru za Dubrovački dnevnik objasnio je razloge odlaska, a dotaknuli smo se s njim i drugih društveno-političkih tema u Dubrovniku i Hrvatskoj.

Samo je 2019. na jugu Hrvatske nestala 21 osoba. S policijskom službenicom za potrage Anom Krešić popričali smo upravo o potragama, samom postupku od trenutka kad se podnese prijava o nestaloj osobi.

Nakon blagdana su problemi koje mnoge muče višak kilograma. Osnivač BodyBalance Srđan Milić otkrio je kako uz vježbanje i zdrav način prehrane smršaviti.

Ivo Batričević u svojim pričama o morima i brodovima  u ovom broju piše o Atlasovoj Antici posljednjem putničkom parobrodu koji je modernizirao dubrovački turizam.

Ove i još mnoge druge teme pročitajte u novom broju ''Dubrovačkog dnevnika petkom''. 

Popularni Članci